Kesäkurpisakakku

Raasta kesäkurpisa.

Vatkaa kanamunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää kesäkurpitsa raasteeseen öljy ja sekoita joukkoon.

Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe, sooda, pähkinärouhe, kaneli, vaniljasokeri ja rusinat keskenään.

Lisää lopuksi taikinaan.

Kaada taikina isoon kuivakakkuvuokaan.

Tai kahteen pitkänomaiseen vuokaan.

Paista 175 asteessa reilu tunti.

Pienennä kypsymisen loppuvaiheessa lämpöä 160 asteeseen jos kakkujen pinta uhkaa tummua liikaa.

Kakku sopii myös pakastettavaksi.

Säilyy myös ilman pakastusta pitkää ellei tule syödyksi :)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)90g113kcal9.9g0.3g8.1g0g
Sokeri 153g619kcal0g152.4g0g0g
Rypsiöljy 108g952kcal0g0g107.7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 239g43kcal1.3g6g1g1.7g
Vehnäjauho puolikarkea 215g739kcal21.9g150.7g2.6g7.5g
Leivinjauhe 6g11kcal0.3g2.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.2g4.4kcal0g1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.8g19kcal0g4.7g0g0g
Rusina 72g210kcal2g43.1g0.4g7g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g48g287kcal11.5g3.2g25.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1872g5994kcal93.8g727.4g291.2g32.4g
Valittu annoskoko936g2997kcal46.9g363.7g145.6g16.2g
Annoskoko puolitettuna468g1499kcal23.5g181.9g72.8g8.1g
Arvot/100g100g320kcal5g38.9g15.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310097