Helppo siskonmakkarasoppa

Kiehauta vedessä fondi, noin 8 maustepippuria ja yksi laakerinlehti.

Laita jäiset perunat & kasvikset fondiin ja odota, että alkaa kiehua.

Laske lämpötila (sähköliedellä n 3), anna vielä kiehua 5-10 minuuttia.

Purista makkarat palleroiksi liemeen, laita lämpö pois, kansi päälle ja jätä kattila liedelle.

Anna muhia noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 416 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara, wursti, 100g225g495kcal24.1g1.4g38.3g0g
Peruna&keittokasvikset (Apetit), annos 750g338g193kcal4.7g41.9g0.7g0g
Vesi360g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g13g11kcal0.4g0.4g0.9g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1872g1398kcal58.4g87.4g79.8g0.2g
Valittu annoskoko936g699kcal29.2g43.7g39.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna468g350kcal14.6g21.9g20g0.1g
Arvot/100g100g75kcal3.1g4.7g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325503