Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g599g839kcal89.9g18g54.5g0.6g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g187g262kcal5.6g3.7g24.3g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g150g240kcal4.5g6g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1872g2681kcal200g55.4g202.6g1.2g
Valittu annoskoko936g1340kcal100g27.7g101.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna468g670kcal50g13.9g50.7g0.3g
Arvot/100g100g143kcal10.7g3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331070