Juustosarvet tilamaidosta

Liota hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

Lisää suola, muna ja jauhot.

Alusta pehmeä rasva taikinaan.

Kauli taikinasta kaksi samansuuruista pyöreää levyä.

Jaa levyt kahdeksaan sektoriin ja ripottele kullekin sektorille juustoraastetta ennen sarveksi kiertämistä.

Kohota sarvet, voitele munalla ja ripottele pinnalle pieniä kaurahiutaleita.

Paista sarvet 225 asteessa uunin keskiosassa n. 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Nämä ovat maukkaita heti uunista otetttuina, mutta maistuu toki muulloinkin! Voit myös nauttia hillon kera!

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:36

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g225g671kcal6.8g10.8g9.9g0g
Hiiva, 50g38g23kcal4.9g0.4g0.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)75g95kcal8.3g0.2g6.8g0g
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)113g810kcal0g0g90g0g
Vehnäjauho, sunnuntai390g1366kcal46.8g277g8.2g11.7g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 90g341kcal25.1g0g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1872g6610kcal183.8g576.8g284.2g23.4g
Valittu annoskoko936g3305kcal91.9g288.4g142.1g11.7g
Annoskoko puolitettuna468g1653kcal46g144.2g71.1g5.9g
Arvot/100g100g353kcal9.8g30.8g15.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387436