Limanpapu-kirsikkatomaattitagine

Kuumenna öljy paksupohjaisessa pannussa.

Kisää sipuli, valkosipuli ja inkivääri ja kuullota seosta n. 10 min. kunnes ainekset ovat pehmenneet, mutta eivät ruskistuneet.

Lisää seokseen sahrami ja sen jälkeen kirsikkatomaatit sekä sokeri.

Kun tomaatit alkavat pehmetä, lisää valutetut pavut.

Kun seos kuumentunut kauttaaltaan, lisää oliivit, kaneli ja paprikajauhe.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja ripottele pinnalle silopersiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu iso valkoinen, keitetty4605g13354kcal1013.1g2072.2g73.7g0g
Oliiviöljy 405g3585kcal0g0g405.4g0g
Sipuli (kuorittu)701g189kcal9.1g33.6g1.4g11.9g
Valkosipuli 120g130kcal9.5g19.6g0.7g2.5g
Inkivääri, tuore, silputtu250g200kcal4.5g44.5g2g5g
Kirsikkatomaatti, suomalainen2503g501kcal15g95.1g7.5g35g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g80g280kcal1.4g71.3g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 601g1191kcal8.3g10.8g120.1g26.4g
Sahrami (Santa maria), annos 0.5g5g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 20g64kcal3g3.7g2.6g7.5g
Kaneli, jauhettu, annos 2g20g52kcal0.7g15.9g0.7g11g
Persilja 50g14kcal0.7g0.6g0.1g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18720g39122kcal2130.6g4734.6g1228.4g206.6g
Valittu annoskoko9360g19561kcal1065.3g2367.3g614.2g103.3g
Annoskoko puolitettuna4680g9780kcal532.7g1183.7g307.1g51.7g
Arvot/100g100g209kcal11.4g25.3g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173903