Aapon Tappavanherkullinen Suklaakakku

Sulata toinen suklaalevy ja voi kattilassa sekoittaen.

Lisää vaniljasokeri ja kerma joukkoon.

Sekoita jauhot ja sokeri keskenään.

Lisää kananmunat ja jäähtynyt suklaasokerivoiseos.

Laita laajaan rengasvuokaan ja paista 175 celsiusasteessa 30 minuuttia.

Sekoita vispikerma ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon Marianne-crushit.

Anna kakun jäähtyä ja leikkaa se kahti.

Kostuta leikkauspinnat kevyesti esimerkiksi mansikkamehulla.

Sulata toinen suklaalevy ja levitä tahna leikkauspintoihin ja anna kovettua.

Laita kermavaahto kakkupohjain väliin.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taloussuklaa, Fazer2065g10635kcal80.5g1156.4g619.5g109.4g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)774g5576kcal7.7g31g619.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g103g413kcal0g102.2g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 1033g1240kcal32.3g46.5g103.3g0g
Leivinjauhe 52g91kcal2.7g19.5g0g0.3g
Sokeri 516g2096kcal0g515.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 1136g1620kcal142g3.4g116.4g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl1033g3717kcal20.7g27.9g392.4g0g
Sokeri222g901kcal0g221.8g0g0g
Marianne crush 150g774g3330kcal9.3g666g65.1g13.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 258g955kcal47.8g28.4g56g78.5g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g1394g4739kcal27.9g1087.3g23.7g97.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18720g70625kcal741.8g7812.4g3991.8g598g
Valittu annoskoko9360g35313kcal370.9g3906.2g1995.9g299g
Annoskoko puolitettuna4680g17656kcal185.5g1953.1g998g149.5g
Arvot/100g100g377kcal4g41.7g21.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183497