Kirjolohiwokki

Öljyä paistamiseen
450g wokvihanneksia
n.300g kirjolohifileetä palasina
aurajuustoa 30g
2dl kermaa
mausteeksi fenkolia

Paista wokvihannekset pehmeiksi öljyssä.

Lisää fenkoli.

Laita sekaan kalapalat ja anna hetken kypysä, lisää aura ja kerma ja anna kpysä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Muori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 2691g4449kcal450.7g0g296g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl96g865kcal0g0g96.1g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 327g850kcal88.2g0g55.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1922g6345kcal38.4g57.7g672.7g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g4324g1514kcal77.8g276.8g8.6g138.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18720g28043kcal1310.2g669g2257.8g276.8g
Valittu annoskoko9360g14022kcal655.1g334.5g1128.9g138.4g
Annoskoko puolitettuna4680g7011kcal327.6g167.3g564.5g69.2g
Arvot/100g100g150kcal7g3.6g12.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188481