Rahkamustikkapiirakka

Kananmunat vaahtoon sokerin kanssa lisätään osa öljystä, loput 2 lasivuoan pohjalle levitetään pullasudilla.

Jauhot ja alkiot sekoitaan vaahtoon taikinaksi.

Taikina jaetaan kahteen vuokaan ja paistetaan 5 min puolikypsäksi.

Rahka ja jogurtti sekoitetaan, maustetaan sokerilla ja vaniljasokerilla ja jaetaan puolipaistuneiden pohjien päälle, päälle ripotellaan mustikat paistetaan vielä lisää noin 20 min kunnes kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 760g3084kcal0g759.1g0g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl1073g3648kcal150.2g686.6g33.3g59g
Vehnänalkio, 0,25 dl224g715kcal64.8g73.8g18.1g31.3g
Leivinjauhe 45g79kcal2.3g16.9g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl447g4023kcal0g0g447g0g
Rahka, valio1341g872kcal134.1g56.3g4g0g
Mustikka metsä- 1609g708kcal8g103g9.7g53.1g
Kananmuna kuoreton 1967g2806kcal245.8g5.9g201.6g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 1788g612kcal54.7g89.4g1.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g107g429kcal0g106.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18720g33951kcal1319.8g3794.4g1431g287.2g
Valittu annoskoko9360g16976kcal659.9g1897.2g715.5g143.6g
Annoskoko puolitettuna4680g8488kcal330g948.6g357.8g71.8g
Arvot/100g100g181kcal7.1g20.3g7.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203558