Karpin toscakakku

Vatkaa munat ja makeutusjauhe vaahdoksi.

Lisää varovasti mantelijauhe ja leivinjauhe.

Kaada vuokaan ja uuniin
180 asteeseen noin puoli tuntia.

Sulata kuorutteeseen voi ja lisää kerma ja kiehauta.

lisää mantelilastut ja makeutusaine.

Lisää kakun päälle ja hetkeksi uuniin 220 asteeseen että kuorrutus ruskettuu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu4657g5868kcal512.3g14g419.2g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g144g549kcal2g135.3g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1354g8123kcal324.9g89.4g731.1g0g
Leivinjauhe 45g79kcal2.3g17.1g0g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g903g6589kcal9g9g722.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 903g2980kcal18.1g27.1g315.9g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g90g343kcal1.3g84.6g0g0g
Mantelilastu (A la meira)1264g7582kcal303.3g83.4g682.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18720g64227kcal2346.4g919.8g5741.4g0.4g
Valittu annoskoko9360g32114kcal1173.2g459.9g2870.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna4680g16057kcal586.6g230g1435.4g0.1g
Arvot/100g100g343kcal12.5g4.9g30.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209345