Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g4800g8160kcal912g0g480g0g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.6g0g
Sipuli (kuorittu)1644g444kcal21.4g78.9g3.3g27.9g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g1500g2100kcal45g30g195g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g432g1097kcal73g8.6g89.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g324g337kcal25.6g52.8g1.9g6.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18720g26159kcal2319g344.6g1675.4g68.8g
Valittu annoskoko9360g13080kcal1159.5g172.3g837.7g34.4g
Annoskoko puolitettuna4680g6540kcal579.8g86.2g418.9g17.2g
Arvot/100g100g140kcal12.4g1.8g8.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256339