Luumukakku

Rasva ja sokeri vatkataan.

Keltuaiset lisätään yksitellen, vatkaten.

Jauhot ja leivinjauhe yhdistetään.

Luumut leikataan suikaleiksi ja jauhotetaan osalla jauhoista.

Valkuaiset vatkataan kovaksi vaahdoksi.

Jauhot lisätään rasva-sokerivaahtoon sekoittaen, samoin luumusuikaleet.

Lopuksi sekoitellaan joukkoon valkuaisvaahto.

n. 180 astetta ja 40 minuuttia...uunista riippuen.

Kakun ei tarvitse olla ihan rutikuiva, joten pois uunista kun aavistuksen tarttuu tikkuun...

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Cemersu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen1930g13895kcal19.3g19.3g1543.9g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1930g6755kcal231.6g1370.2g40.5g57.9g
Luumu kivetön, kuivattu 1930g3928kcal81.1g725.6g16.4g166g
Kananmuna keitetty, keskikoko 55g1592g2277kcal199g4.8g164g0g
Sokeri 1930g7834kcal0g1928g0g0g
Leivinjauhe 48g85kcal2.5g18.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18720g69545kcal1067g8132.2g3529.6g448.2g
Valittu annoskoko9360g34773kcal533.5g4066.1g1764.8g224.1g
Annoskoko puolitettuna4680g17386kcal266.8g2033.1g882.4g112.1g
Arvot/100g100g372kcal5.7g43.4g18.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258278