Tonnikalapihvi

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Noin 20-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1078g692kcal34.5g52g37.7g0.1g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g5390g5929kcal1347.4g0g53.9g0g
Korppujauho (Pirkka)898g3216kcal125.8g628.8g19.8g44.9g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g18g31kcal1.4g5.7g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 1976g2819kcal247g5.9g202.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18720g25371kcal3512.2g1384.8g628.2g90g
Valittu annoskoko9360g12685kcal1756.1g692.4g314.1g45g
Annoskoko puolitettuna4680g6343kcal878.1g346.2g157.1g22.5g
Arvot/100g100g136kcal18.8g7.4g3.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272567