Tonnikalapihvit

2 prk tonnikalaa paloina vedessä
4 rkl kermaviiliä
0,5-1 dl korppujauhoja
2 tl sitruunapippuria
2 tl yleismaustetta esim.

grillimauste, aromat tms.
1-2 kananmunaa

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Tarjoile muusin tai uusien perunoiden kanssa.

Sopii myös toastin täytteeksi! Kermaviilin jämästä saat oivan kylmäkastikkeen, kun lisäät siihen ruohosipulia ja tilliä.

(Suosittelen myös Knorrin kalakastiketta, slurps)

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Duchess
AineksetMääräEnergiaPHRK
John west, tonnikalapaloja vedessä, 150/200g5390g6090kcal1455.2g0g26.9g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1078g692kcal34.5g52g37.7g0.1g
Korppujauho 898g3290kcal94.2g672.8g9.3g47.6g
Kananmuna kuoreton 1976g2819kcal247g5.9g202.6g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g18g31kcal1.4g5.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18720g25842kcal3664.6g1472.8g553.2g95.4g
Valittu annoskoko9360g12921kcal1832.3g736.4g276.6g47.7g
Annoskoko puolitettuna4680g6461kcal916.2g368.2g138.3g23.9g
Arvot/100g100g138kcal19.6g7.9g3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345759