Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 8181g10422kcal1763.8g0g368.1g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 241g168kcal3g27.2g3g9.4g
Mustapippuri 60g168kcal6.6g23g2g15.9g
Curryjauhe (-), annos 5g36g117kcal3.6g18g3.6g3.6g
Valkosipulijauhe, annos 3g241g830kcal24.1g182.9g6g0g
Vesi, vesijohtovesi 602g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18720g23411kcal3602.2g502.2g765.4g57.8g
Valittu annoskoko9360g11705kcal1801.1g251.1g382.7g28.9g
Annoskoko puolitettuna4680g5853kcal900.6g125.6g191.4g14.5g
Arvot/100g100g125kcal19.2g2.7g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397286