Kukkakaalikeitto

Paseeraa porkkanat, kukkakaali ja valkosipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattu basilika ja kiehuva kasvisliemi.

Vettä sen verran että vihannekset juuri ja juuri peittyvät.

Kun vihannekset ovat hieman kypsyneet, lisää 200g kevytsulatejuustoa.

Hyvää sellaisenaan.

Voit lisätä esim.

kylmäsavulohta tai katkarapuja halutessasi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 3000g722kcal54.3g66g9g69g
Porkkana, keskikokoinen 65g1400g392kcal8.4g83.3g2.8g35g
Basilika, kuivattu 12g31kcal1.7g2.5g0.5g4.9g
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl800g1360kcal144g11.2g80g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g44g46kcal3.5g7.2g0.3g0.9g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g108g955kcal0g0g108g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18728g7010kcal423.8g340.4g401.2g219.6g
Valittu annoskoko9364g3505kcal211.9g170.2g200.6g109.8g
Annoskoko puolitettuna4682g1752kcal106g85.1g100.3g54.9g
Arvot/100g100g37kcal2.3g1.8g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125104