Vuohenjuusto-tomaattikeitto

Kuullota kattilassa sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet (paprika, pippuri, suola, basilika yms) sekä paloittele juusto joukkoon.

Lisää hieman smetanaa tai kermaa makua pehmentämään.

Soseuta ja tarjoa raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g800g280kcal8g54.4g4g11.2g
Vuohenjuusto (raaka) (Petit chebra), annos 180g60g181kcal11.4g0.1g15g0g
Smetana 20 % (Deliciest), annos 25g18g36kcal0.5g0.6g3.5g0g
Valkosipulinen salaatinkastike, Rainbow15g38kcal0.1g1.1g3.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1875g1179kcal41g116.2g62.8g23.8g
Valittu annoskoko938g589kcal20.5g58.1g31.4g11.9g
Annoskoko puolitettuna469g295kcal10.3g29.1g15.7g6g
Arvot/100g100g63kcal2.2g6.2g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330094