Juustokakku (kevyt)

Murenna keksit.

Mausta Hermesetajauhella (3 rkl) ja inkiväärillä.

Lisää rahka, sulata rasva ja lisää murujen joukkoon.

Nypi tasaiseksi taikinaksi.

Painele seos irtoreunaiseen vuokaan, jonka pohjalle on laitettu leivinpaperi.

Seos ei saa nousta reunoille.

Sekoita tuorejuustoon makeutusaine(2,5 dl), vaniljasokeri sekä sitruunan mehu ja kuoriraaste.

Sekoita joukkoon munat yksitellen.

Kaada juustotäyte vuokaan, keksipohjan päälle ja paista kakkua 175 asteisessa uunissa keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Pyöräytä veitsellä vuoan ympäri, reunan ja kakun välistä.

Irrota vuoan reunat varovaisesti ja laita kakku viileään jäähtymään.

Koristele jäähtynyt kakku marjoilla tai hedelmillä ja tarjoa.

Marjoja tai hedelmiä ei ole tässä laskettu mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Isosisko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa4000g4000kcal440g120g200g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.7g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml400g84kcal32.4g0g1.2g0.4g
Välipalakeksi, digestive 2160g9236kcal140g1275.3g394.2g71.9g
Maitorahka, milbona (500g)360g245kcal43.9g14g0.7g0g
Margariini 80% keskiarvo360g2556kcal1.1g0.7g288g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g10g38kcal0.4g8.3g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 1760g2511kcal220g5.3g180.4g0g
Hermesetasjauhe, annos 1g240g694kcal2.9g134.4g0g96g
Hermesetas-jauhe48g139kcal0.6g26.9g0g19.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18741g39259kcal1762.6g3233.2g2129.8g375g
Valittu annoskoko9370g19629kcal881.3g1616.6g1064.9g187.5g
Annoskoko puolitettuna4685g9815kcal440.7g808.3g532.5g93.8g
Arvot/100g100g210kcal9.4g17.3g11.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111500