Kukkakaalikeitto

Paseeraa porkkanat, kukkakaali ja valkosipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattu basilika ja kiehuva kasvisliemi.

Vettä sen verran että vihannekset juuri ja juuri peittyvät.

Kun vihannekset ovat hieman kypsyneet, lisää 200g kevytsulatejuustoa.

Hyvää sellaisenaan.

Voit lisätä esim.

kylmäsavulohta tai katkarapuja halutessasi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 3004g723kcal54.4g66.1g9g69.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1402g393kcal8.4g83.4g2.8g35g
Basilika, kuivattu 12g31kcal1.7g2.5g0.5g4.9g
Vesi, vesijohtovesi 4005g0kcal0g0g0g0g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl801g1362kcal144.2g11.2g80.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g44g46kcal3.5g7.2g0.3g0.9g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g108g956kcal0g0g108.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18752g7018kcal424.4g340.8g401.6g219.8g
Valittu annoskoko9376g3509kcal212.2g170.4g200.8g109.9g
Annoskoko puolitettuna4688g1755kcal106.1g85.2g100.4g55g
Arvot/100g100g37kcal2.3g1.8g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125104