Pizzapohja

2 dl 42-asteista vettä
2 tl kuivahiiva
1 tl suolaa
4 rkl öljyä
5 dl vehnäjauhoja

1) sekoita kuivahiiva pieneen määrään jauhoja ja sitten lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy ja jauhot pienissä erissä.

Kohota jotain 30 min.

2) kaulitse tasakokoiseksi ja asettele pellille.

Uuni 200 astetta.

3) täytteet oman maun mukaan, paista kunnes juusto saa väriä.

Lähde
Www. kotikokkinet
Pizzapohja
Mailo

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3200g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g80g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 896g7924kcal0g0g896g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5200g17842kcal529.9g3640g62.4g182g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18752g51531kcal1059.8g7280g1916.8g364g
Valittu annoskoko9376g25766kcal529.9g3640g958.4g182g
Annoskoko puolitettuna4688g12883kcal265g1820g479.2g91g
Arvot/100g100g275kcal5.7g38.8g10.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361198