Tomaattisilakat

Sekoita paseeratun tomaatin joukkoon ketsuppi, hunaja, sitruunan mehu ja tilli.

Mausta seos suolalla, mustapippurilla ja tabascolla (vain pieni potku).

Lado silakkafileet joko luontaisessa muodossaan tai rullalla uunivuokaan.

Kaada tomaattiseos päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 45 min. Nauti keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa tai kylmänä ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 80g265kcal0.4g64.8g0g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix160g144kcal1.6g33.7g0.8g0g
Tilli, tuore 120g36kcal4.4g1.1g1g2.5g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore160g40kcal0g14.4g0g0.2g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)4007g1202kcal40.1g240.4g8g40.1g
Silakkafilee 4808g6910kcal769.3g0g427.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18752g17194kcal1631.6g708.8g875.4g85.6g
Valittu annoskoko9376g8597kcal815.8g354.4g437.7g42.8g
Annoskoko puolitettuna4688g4299kcal407.9g177.2g218.9g21.4g
Arvot/100g100g92kcal8.7g3.8g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=80092