Jauhelihakeitto

Lisää aineita siinä järjestyksessä kun kypsyminen vaatii.

Porkkana, sipulit, liemikuutiot ja mausteet ensin kiehuvaan veteen, 10 min keittämisen jälkeen keittojuurekset ja peruna, keitä 10 min. Kukkakaali ja ruskistettu jauheliha viimeiseksi n. 5 min ennen valmistumista.

Lisää vettä jos keitto on liian sakeaa.

Ohjeesta tulee 5 L valmista keittoa eli 10 x 0,5 L annos per 130 kcal.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g40g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Punasipuli, kuorittu, 100g20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
KEITTOJUURES Apetit pakaste120g31kcal1.1g5.8g0.4g2.8g
Peruna, vanha, kuorittu 30g23kcal0.6g4.6g0.1g0.3g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.4g12kcal0.4g0.3g1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)4g10kcal0.5g0.5g0.7g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha80g133kcal15.2g0g8g0g
Kukkakaali, tuore120g24kcal2.2g2.6g0.4g2.2g
Chili paprika punainen4g1.6kcal0.1g0.4g0g0g
Persilja 10g2.7kcal0.1g0.1g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1876g524kcal42.4g37.8g21.4g15.2g
Valittu annoskoko938g262kcal21.2g18.9g10.7g7.6g
Annoskoko puolitettuna469g131kcal10.6g9.5g5.4g3.8g
Arvot/100g100g28kcal2.3g2g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157876