Tonnikalasalaatti

Revi salaatti kulhoon.

Pilko tomaatti ja kurkku joukkoon.

Sekoita mukaan tonnikala öljyineen.

Sekoita hyvin, mausta makusi mukaan - esim.

sinapilla.

Leikkaa kaksi kananmunaa puolikkaiksi salaatin päälle koristeeksi.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 202g25kcal2.3g2g0.4g2g
Tomaatti, tuore175g36kcal1.1g6.7g0.5g2.5g
Tonnikala öljyssä 263g499kcal71.3g0g23.7g0g
Kurkku, tuore105g11kcal0.6g1.8g0.1g0.7g
Kananmuna, keitetty 193g275kcal24.1g0.6g19.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1876g1691kcal198.8g22.2g89g10.4g
Valittu annoskoko938g846kcal99.4g11.1g44.5g5.2g
Annoskoko puolitettuna469g423kcal49.7g5.6g22.3g2.6g
Arvot/100g100g90kcal10.6g1.2g4.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421751