Porkkanarieska

Sekoita ainekset keskenään, taputtele jauhotetuin käsin pellille rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa noin 15 min. (ohje löytyy myös pirkkalehdestä)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g536g214kcal2.7g64.3g1.1g0g
Kaurahiutale 43g161kcal6.2g24.4g3.1g4.3g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton32g232kcal0g0g25.7g0g
Suola, annos 3g5.4g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)139g488kcal16.7g96.2g2.6g7g
Vehnäjauho puolikarkea 182g625kcal18.6g127.6g2.2g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1876g3439kcal88.4g625g69.4g35.4g
Valittu annoskoko938g1720kcal44.2g312.5g34.7g17.7g
Annoskoko puolitettuna469g860kcal22.1g156.3g17.4g8.9g
Arvot/100g100g183kcal4.7g33.3g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316844