Appelsiini-luumukakku

Pese jaraasta appelsiinista kuorta 3 rkl.
Puserra appelsiineista mehu ja laita luumut siihen likoamaan tunniksi.

Mittaa kuivat aineet kulhoon, myös appelsiininkuoret.

Sekoita hyvin puuhaarukalla.

Valuta luumut siivilässä ja leikkaa viipaleiksi.

Lisää viipaleet jauhoseokseen.

Vatkaa munat toisessa kulhossa ja lisää piimä ja öljy vaahtoon.

Lisää kuiva-aine-luumuseos puuhaarukalla sekoittaen.

Voitele ja jauhota tilava n. 2 1/2 l. vuoka.

Kaada taikina vuokaan . Paista 150 asteessa n. 1 1/2 tuntia.

Kakku säilyy viileässä hyvin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiini, kuorineen277g86kcal1.1g17.7g0.6g4.2g
Luumu kivetön, kuivattu 117g239kcal4.9g44.1g1g10.1g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala94g300kcal14.1g55.3g2.4g9.4g
Vehnäjauho puolikarkea 76g262kcal7.8g53.3g0.9g2.7g
Ruokasooda 11g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g38g225kcal9g2.5g20.3g0g
Ruokosokeri141g574kcal0g140.6g0g0g
Neilikka, annos 4g2.3g8.5kcal0.1g1.9g0.1g0g
Inkivääri, kuivattu, jauhettu (Mauste), annos 22g2.3g8.1kcal0.2g1.4g0.1g0.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.3g8.5kcal0.1g1.9g0.1g0g
Piimä AB Acidophilus Valio94g50kcal3g4.2g2.3g0g
Rypsiöljy 84g747kcal0g0g84.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1876g5012kcal80.6g645.8g224.4g53.4g
Valittu annoskoko938g2506kcal40.3g322.9g112.2g26.7g
Annoskoko puolitettuna469g1253kcal20.2g161.5g56.1g13.4g
Arvot/100g100g267kcal4.3g34.4g12g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392082