Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g438g215kcal6.1g34.2g6.1g3.9g
Valkosipuli, tuore, silputtu18g18kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Jauheliha, sika-nauta 351g777kcal61.4g0g59.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1876g2043kcal139g78.4g131.8g10g
Valittu annoskoko938g1021kcal69.5g39.2g65.9g5g
Annoskoko puolitettuna469g511kcal34.8g19.6g33g2.5g
Arvot/100g100g109kcal7.4g4.2g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=73811