Kasviskeitto ala hehtaari

Kuumenna vesi+liemikuutio, lisää jäiset kasvikset pussista.

Keitä noin 15-20 min. Lisää paloiteltu juusto, keitä kunnes juusto sulaa, soseuta vaikka sauvasekoittimella.

Mausta 1-2 tl suolalla ja 2-3 rkl rakunalla.

Todella herkullista.

Kokeile muitakin juustoja, ainakin viherpippuri sopii tosi hyvin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio 51g156kcal4.9g6.9g12.1g0.8g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g1166g3265kcal221.6g0g256.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 4664g0kcal0g0g0g0g
Apetit peruna ja keittokasvis (Apetit), annos 100g3498g1994kcal49g433.8g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18760g10831kcal551g881.4g551.2g1.6g
Valittu annoskoko9380g5415kcal275.5g440.7g275.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna4690g2708kcal137.8g220.4g137.8g0.4g
Arvot/100g100g58kcal2.9g4.7g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160250