Karppaajan Carbonara

1. Kuori kesäkurpitsa kuorimaveihdellä.

Heitä uloin kerros pois ja jatka suikaloimista, kunnes saat kasan kesäkurpitsanauhoja.

2. Ruskista pekoni, viipaloidut herkkusienet ja murskattu valkosipuli pannulla.

Lisää joukkoon kerma ja anna kiehua muutama minuutti.

3. Mausta pippurilla, raastetulla parmesaanilla ja basillikalla.

4. Nosta pannu liedeltä ja sekoita joukkoon muna.

Älä lämmitä uudelleen.

5. Paista kesäkurpitsanauhoja voissa että pehmenevät.

Laita vähän suolaa.

6. Kokoa annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 391 grammaa

Kuminena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 4200g758kcal23.5g105g16.8g29.4g
Herkkusieni 1500g239kcal31.5g4.5g4.9g22.5g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]600g2025kcal72g0g222g0g
Kuohukerma,valio,2dl2400g8160kcal48g72g840g0g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g24g25kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18768g24296kcal518.8g374.8g2303g104.8g
Valittu annoskoko9384g12148kcal259.4g187.4g1151.5g52.4g
Annoskoko puolitettuna4692g6074kcal129.7g93.7g575.8g26.2g
Arvot/100g100g130kcal2.8g2g12.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=284412