Porsaan jauhelihaa ja fetasalaattia

Kuullota pilkotut sipulit rypsiöljyssä, lisää porsaan jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta tarvittaessa ruususuolalla ja valkopippurilla.

Sekoita salaattiainekset keskenään, ja mausta tarvittaessa lautasella sitruunan mehulla, pippurilla ja (ruusu) suolalla.

Sekoita kermaviiliin valitsemaasi chilikastiketta ja mahdollisesti muita mausteita makusi mukaan.

Juomaksi sopii (sitruuna) jäävesi.

Tarjoile ja nauti!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 626 grammaa

Matiashullu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha porsaan 12%300g636kcal54g0g36g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Salaatti, jäävuori tuore187g19kcal2.1g1.5g0.4g1.9g
Kirsikkatomaatti, suomalainen94g19kcal0.6g3.6g0.3g1.3g
Kurkku 113g12kcal0.6g1.6g0.1g0.8g
Feta Patros 200 g75g178kcal12g0.5g14.2g0g
Paprika, punainen56g15kcal0.5g2.6g0.2g1.1g
Kermaviili Ingman 10%75g90kcal2.3g3.3g7.5g0g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1878g1990kcal145.2g29.8g121.4g11.4g
Valittu annoskoko939g995kcal72.6g14.9g60.7g5.7g
Annoskoko puolitettuna470g498kcal36.3g7.5g30.4g2.9g
Arvot/100g100g106kcal7.7g1.6g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=240271