Pirjon gazpacho

Kuori ja paloittele kasvikset korkeareunaiseen astiaan tai kannuun, soseuta karkeaksi soseeksi sauvasekoittimella.

Lisää paseerattua tomaattia ja vettä siten, että soseuttaminen helpottuu.

Lopuksi mausta oliiviöljyllä, balsamiviinietikalla, suolalla ja puristetuilla valkosipulin kynsilllä.

Jäähdytä jääkaapissa.

Tarjoa sellaisenaan tai paahdettujen leipäkuutioiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore225g23kcal1.4g3.8g0.2g1.6g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g188g47kcal2.4g7.9g0.4g0g
Hunajameloni kuorittu 113g41kcal0.7g8.8g0.1g0.9g
Cantaloupe meloni113g23kcal0.7g4.6g0.1g1g
Purjosipuli 38g8.6kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Viinietikka balsami17g5.9kcal0g0.2g0g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl15g132kcal0g0g15g0g
Paprika punainen 23g6.6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Paprika keltainen 19g5.7kcal0.2g1g0g0.4g
Valkosipuli 3g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1878g591kcal13g57.4g32g10.4g
Valittu annoskoko939g295kcal6.5g28.7g16g5.2g
Annoskoko puolitettuna470g148kcal3.3g14.4g8g2.6g
Arvot/100g100g32kcal0.7g3.1g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276552