Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g3200g4480kcal512g80g236.8g3.2g
Valkosipuli 64g69kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Creme Bonjour 15% valkosipuli1600g2880kcal108.8g60.8g240g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g1408g4928kcal183g943.4g35.2g98.6g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g1280g3200kcal217.6g1.3g256g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1840g374kcal11g69.9g5.5g25.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18784g31862kcal2075g2331.6g1547.8g257.8g
Valittu annoskoko9392g15931kcal1037.5g1165.8g773.9g128.9g
Annoskoko puolitettuna4696g7965kcal518.8g582.9g387g64.5g
Arvot/100g100g170kcal11g12.4g8.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296116