Kasvisfetapihvit

Raasta kasvikset ja fetajuusto, lisää sekaan kananmunat sekä vehnäjauhot (tai soijajauho) ja sekoita massa tasaiseksi.

Paista pihvit lettupannussa miedolla lämmöllä molemmin puolin ja laita vielä hetkiseksi uuniin, jotta pihveihin tulee rapea pinta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 2068g523kcal10.3g86.9g4.1g39.3g
Nauris 1529g419kcal15.3g64.2g4.6g29g
Sipuli (kuorittu)540g146kcal7g25.9g1.1g9.2g
Kesäkurpitsa zucchini 3147g568kcal17.6g78.7g12.6g22g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 540g1614kcal97.1g6.5g134.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1349g1699kcal148.4g4g121.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 225g771kcal22.9g157.3g2.7g7.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18792g11479kcal637.2g847g562.8g214.8g
Valittu annoskoko9396g5740kcal318.6g423.5g281.4g107.4g
Annoskoko puolitettuna4698g2870kcal159.3g211.8g140.7g53.7g
Arvot/100g100g61kcal3.4g4.5g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87713