Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g40g184kcal2.4g18g11.6g0.4g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)24g11kcal0.1g2.5g0g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g20g34kcal1.4g3.2g1.7g0.2g
Sokeri 4.2g17kcal0g4.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 6g8.5kcal0.7g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana188g508kcal9.2g55.8g27.8g1.2g
Valittu annoskoko94g254kcal4.6g27.9g13.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna47g127kcal2.3g14g7g0.3g
Arvot/100g100g270kcal4.9g29.7g14.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232509