Kalkkunalasagne

Silppua sipuli, kuullota ja lisää kalkkunajauhelija mausta suolalla, mustapippurilla ja broilerimausteella.

Kuullota kasvissuikaleet mausta oreganolla ja juoksevalla hunajalla.

Voitele uunivuoka, lado lasagne levyt pohjalle, laita pastakastiketta päällä sitten kasvissuikaleet ja paistettu jauheliha ja juustoraaste.

Sitten uusi kerros samoin kaikkia.

Lopuksi päälle lasagnelevyt pastakastike ja juustoraaste.

Ripottele vielä oreganoa päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g21g29kcal4g0g1.5g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g20g8kcal0.3g1.6g0.1g0g
Juokseva hunaja 250g0.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%16g47kcal5.1g0g2.8g0g
Dolmio Light Classico Bolognese26g10kcal0.3g2g0g0.2g
Täysjyvä lasagnelevy, Myllyn Paras 500g5.2g18kcal0.6g3.5g0g0.4g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0.3g1.9kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana188g245kcal20.8g15.2g10.8g1.4g
Valittu annoskoko94g122kcal10.4g7.6g5.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna47g61kcal5.2g3.8g2.7g0.4g
Arvot/100g100g130kcal11.1g8.1g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114659