Kesäkurpitsa-lohimoussaka

Viipaloi kesäkurpitsa n. ½sentin viipaleiksi.

Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

Sekoita tomaattimurska sipulin, lohen ja porkkanan kanssa tasaiseksi seokseksi.

Valmista juustokastike: sulata rasva kasarissa.

Lisää joukkoon vehnäjauho-vesisuurus, kiehauta.

Lisää kaurajuoma suurukseen ohuena nauhana.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaviipaleet, valkokastike ja lohi-kasvisseos.

Paista 150 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa33g5.6kcal0.1g0.8g0.2g0.2g
Porkkana 8.8g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 14g4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 2.2g12kcal0g0g1.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.6kcal0.2g1.1g0g0.1g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia ja vitamiineja 16g7.4kcal0.2g1.1g0.2g0.1g
Cheezly Edam, 190g pakkaus (Redwood foods)0.9g2.4kcal0g0.1g0.2g0g
Tofutti Creamy smooth herbs & chives0.9g2.5kcal0g0.1g0.2g0g
Lohisäilyke8.5g8.5kcal1.5g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana188g104kcal4.4g9.2g4.8g1.8g
Valittu annoskoko94g52kcal2.2g4.6g2.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna47g26kcal1.1g2.3g1.2g0.5g
Arvot/100g100g55kcal2.3g4.9g2.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136718