Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g19g60kcal2.2g0.1g5.6g0g
Herkkusieni säilyke 25g4.3kcal0.5g0.1g0.1g0.6g
Sipuli 6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Punaviini 5.5g3.9kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g38g126kcal5g24.8g0.7g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana188g392kcal15.6g50.6g13g6.8g
Valittu annoskoko94g196kcal7.8g25.3g6.5g3.4g
Annoskoko puolitettuna47g98kcal3.9g12.7g3.3g1.7g
Arvot/100g100g208kcal8.3g26.9g6.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274981