Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha29g48kcal5.5g0g2.9g0g
Paprika punainen 15g4.3kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.1kcal0.1g0.9g0g0.4g
Makaroni, tumma 12g43kcal1.6g7.9g0.4g0.7g
Sipuli 5.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ruokakerma Valio 5%15g8.8kcal0.2g0.4g0.7g0g
Ruokaöljy keskiarvo 3.3g29kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana188g279kcal15.2g20.4g14.8g3g
Valittu annoskoko94g140kcal7.6g10.2g7.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna47g70kcal3.8g5.1g3.7g0.8g
Arvot/100g100g149kcal8.1g10.8g7.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99341