Ulla äidin parempi lihakastike

Käristä lihat ja sipulisilppu voissa.

Lisää soijakastike ja keitä se kokoon.

Lisää vesi (niin että lihat peittyvät) ja anna hautua miedolla lämmöllä, Mitä pidempään, sen parempi.

Itse tähtään 2-3 tunnin haudutusaikaan.

Lopuksi suurusta maizenalla, keitä n. 10 min ja valmista on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naturel naudanlihasuikale (Pirkka), annos 100g38g50kcal7.9g0g1.9g0g
Sipulikuutiot Apetit14g3.7kcal0.2g0.7g0g0g
Maizena maissitärkkelys4.2g15kcal0g3.7g0g0g
Voi 0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)9g7.7kcal0.9g1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana188g165kcal18g10.8g5.4g0g
Valittu annoskoko94g83kcal9g5.4g2.7g0g
Annoskoko puolitettuna47g41kcal4.5g2.7g1.4g0g
Arvot/100g100g88kcal9.6g5.7g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117110