Sieni-parsakaalivuoka

1. Puhdista parsakaalit ja halkaise tai paloittele ne. Keitä parsakaali melkein kypsäksi vähässä, suolalla maustetussa vedessä.

2. Puhdista ja paloittele sienet.

Kuori ja hienonna sipuli.

3. Kuumenna sieniä voissa kattilassa tai paistinpannussa, kunnes ne menevät jonkin verran kasaan.

Lisää sipulisilppu ja kerma.

Hauduta vielä hetki.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja valkopippurilla.

4. Aseta parsakaalit voideltuun vuokaan ja levitä päälle sieni-sipuliseos ja viipalaitu mozzarella.

5. Kuorruta 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Anemoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 47g16kcal2.2g0.9g0.1g1.2g
Kanttarelli, tuore, annos 100g19g4.5kcal0.3g0.6g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Voi 1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Mozzarella light5.6g9kcal1.1g0g0.5g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g19g13kcal0.4g0.6g1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana188g107kcal8g4.4g5.6g3.4g
Valittu annoskoko94g53kcal4g2.2g2.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna47g27kcal2g1.1g1.4g0.9g
Arvot/100g100g57kcal4.2g2.3g3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137147