Kasviskeitto ala hehtaari

Kuumenna vesi+liemikuutio, lisää jäiset kasvikset pussista.

Keitä noin 15-20 min. Lisää paloiteltu juusto, keitä kunnes juusto sulaa, soseuta vaikka sauvasekoittimella.

Mausta 1-2 tl suolalla ja 2-3 rkl rakunalla.

Todella herkullista.

Kokeile muitakin juustoja, ainakin viherpippuri sopii tosi hyvin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio 0.5g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g12g33kcal2.2g0g2.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Apetit peruna ja keittokasvis (Apetit), annos 100g35g20kcal0.5g4.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana188g109kcal5.4g9g5.6g0g
Valittu annoskoko94g54kcal2.7g4.5g2.8g0g
Annoskoko puolitettuna47g27kcal1.4g2.3g1.4g0g
Arvot/100g100g58kcal2.9g4.8g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160250