Jauhelihakeitto (10% kevytjauheliha)

Paahda jauheliha ja kuullota sipuli kevyesti.

Jauhelihaan voit lisätä ripauksen suolaa ja valkopippuria.

Kiehauta vesi + kasvisliemikuutiot + pippurit + laakerinlehdet.

Lisää kuutioitu peruna.

Keitä n. 5 minuuttia, lisää paahdettu jauheliha ja sipuli.

Anna kiehahtaa hetken.

Lisää pakastevihannekset ja ripottele kourallinen persiljaa päälle.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä, muutama minuutti.

Tarkista suolan määrä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Mjnen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 1.2g0.3kcal0g0g0g0.1g
Herne-maissi-paprika, Rainbow9g7.5kcal0.4g1.2g0.1g0.3g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)5.2g1.8kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Oliiviöljy 0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g15g25kcal2.8g0g1.5g0g
Kasvisliemikuutio 0.5g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 19g14kcal0.4g2.9g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana188g112kcal7.4g9g4.6g1.4g
Valittu annoskoko94g56kcal3.7g4.5g2.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna47g28kcal1.9g2.3g1.2g0.4g
Arvot/100g100g60kcal3.9g4.8g2.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154278