Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 13g38kcal2.2g6.1g0.1g1.3g
Porkkana 8.1g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)7.4g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 13g16kcal2.7g0g0.6g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g3.8g9kcal0.6g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g135kcal11.4g14.2g2.8g3.2g
Valittu annoskoko94g67kcal5.7g7.1g1.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna47g34kcal2.9g3.6g0.7g0.8g
Arvot/100g100g71kcal6g7.5g1.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=456346