Kermainen jauhelikastike

Pilko sipuli ja kuullota sitä oivariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää suola ja pippuri.

Lisää kerma ja koskenlaskija.

Anna juuston sulaa ja valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jeanette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 43g95kcal7.5g0g7.3g0g
Kuohukerma (Ingman)31g106kcal0.7g1g10.9g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto16g44kcal3g0g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)1.2g6.9kcal0g0g0.7g0g
Jauheliha, sika-nauta 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kuohukerma (Ingman)0g0.1kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto0g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g507kcal22.4g2.2g44.6g0g
Valittu annoskoko94g253kcal11.2g1.1g22.3g0g
Annoskoko puolitettuna47g127kcal5.6g0.6g11.2g0g
Arvot/100g100g269kcal11.9g1.2g23.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152296