Ollin kesäkeitto

Puhdista perunat ja porkkanat huolellisesti.

Pilko kasvikset, keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

Kuutioi sulatejuusto joukkoon ja anna sen sulaa - sekoita.

Lisää maito ja anna kiehahtaa.

Siirrä pois liedeltä, lisää ripaus sokeria ja päälle runsaasti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 18g12kcal0.5g0.9g0.6g0g
Uudet perunat keitetty29g22kcal0.5g4.7g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g7.3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g4.6g13kcal0.9g0g1g0g
Keräkaali, 100g7.3g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g106kcal4.4g13.6g3.4g1.6g
Valittu annoskoko94g53kcal2.2g6.8g1.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna47g27kcal1.1g3.4g0.9g0.4g
Arvot/100g100g56kcal2.3g7.2g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300745