Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Tomaatti 16g3.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus7.8g11kcal0.2g0.2g1g0g
Kesäkurpitsa70g12kcal0.3g1.8g0.4g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g67kcal1.2g5g4.4g1.4g
Valittu annoskoko94g33kcal0.6g2.5g2.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna47g17kcal0.3g1.3g1.1g0.4g
Arvot/100g100g35kcal0.6g2.6g2.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116281