Japanilainen kala

1. Viipaloi kalafileet kolmioiksi.

2. Laita kalat kiehuvaan viiniin kattilaan.

Lisää tuoretta inkivääriä ja soijaa.

Keitä kalaa viinissä 5 min. (Punaviinin tilalla oikesti valkoviini.)

3. Höyrytä kalaa 10 minuuttia kiehuvan viinin yläpuolella esimerkiksi metallisessa siivilässä.

4. Paahda seesaminsiemenet kuivassa pannussa ja lisää viinikastikkeeseen.

5. Tarjoile kala soija-viinikastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alkoholiton punaviini (Ebony vale), annos 160g28g5.6kcal0g1.1g0g0g
Puna-ahven savustettu 49g56kcal8.3g0g2.5g0g
Soijakastike 14g8.5kcal0.7g1.3g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 2.4g16kcal0.6g0.2g1.4g0.3g
Sokeri 0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g176kcal19.2g6.4g7.8g0.6g
Valittu annoskoko95g88kcal9.6g3.2g3.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna47g44kcal4.8g1.6g2g0.2g
Arvot/100g100g93kcal10.1g3.4g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107271