Kesäkurpitsaohukaiset

1 kesäkurpitsa raastettuna (n. 8 dl)
4 rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 dl persiljaa
1 dl juustoraastetta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Paistamiseen rypsiöljyä
Sekoita ohukaisainekset tasaiseksi taikinaksi.

Kuumenna ohukaispannu ja laita jokaiseen syvennykseen öljyä.

Nosta joka syvennykseen ohukaistaikinaa.

Paista kunnes ohukainen on kauniin ruskea ja käännä se. Paista ohukainen kauniin ruskeaksi myös toiselta puolelta.

Annoksesta tulee n. 12 kpl

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Anusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 56g10kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 5.6g19kcal0.6g3.9g0.1g0.2g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki14g13kcal2.1g0.4g0.3g0g
Sipuli kuivattu 1.4g3.8kcal0.1g0.5g0g0.5g
Rypsiöljy 1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g161kcal10g12.4g7.2g2.2g
Valittu annoskoko94g81kcal5g6.2g3.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna47g40kcal2.5g3.1g1.8g0.6g
Arvot/100g100g86kcal5.3g6.6g3.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113470