Kukkakaalikalakeitto

Keitä kukkakaalit ja kala n. 20 min ja sekoita juusto joukkoon.

Suolaa ja pippuria mausteeksi, sitten tehosekoittajalla sileäksi keitoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Omit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 28g6.8kcal0.5g0.6g0.1g0.6g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g14g14kcal2.7g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g5.4g15kcal1g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g72kcal8.4g1.2g3.2g1.2g
Valittu annoskoko95g36kcal4.2g0.6g1.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna47g18kcal2.1g0.3g0.8g0.3g
Arvot/100g100g38kcal4.4g0.6g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122852