Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 12g18kcal1.6g0g1.3g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g17g69kcal0g17g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta17g60kcal2.1g11.6g0.3g0.6g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 8.5g3.9kcal0.3g0.4g0.1g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen5.7g41kcal0g0g4.5g0g
Omena, keskikokoinen 200g34g12kcal0.1g2.4g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g406kcal8.2g63.2g12.6g2.4g
Valittu annoskoko95g203kcal4.1g31.6g6.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna47g102kcal2.1g15.8g3.2g0.6g
Arvot/100g100g215kcal4.3g33.4g6.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191210