Hapankaalipata (Fineli)

Hauduta hetki silputtua sipulia.

Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja ruskista hyvin.

Sekoita ruskistettu liha sipulin joukkoon pannuun ja lisää hapankaali sekaan.

Lisää smetana, hienoksi pilkottu paprika, ripaus suolaa ja 2 rkl paprikajauhetta.

Sekoita hyvin ja siirrä vuokaan.

Anna vielä kypsyä uunissa 30-40 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 38g11kcal0.4g1.6g0.1g0.8g
Sianliha keskiarvo 28g61kcal5.1g0g4.6g0g
Sipuli 5.2g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Voi 0.7g4.8kcal0g0g0.5g0g
Paprika punainen 8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Paprikajauhe 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Smetana, rasvaa n. 40 % 14g55kcal0.3g0.3g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g283kcal12.2g5.2g23.4g2.6g
Valittu annoskoko95g141kcal6.1g2.6g11.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna47g71kcal3.1g1.3g5.9g0.7g
Arvot/100g100g149kcal6.4g2.7g12.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=241824