Herkkutattimunakas

Pilko herkkutatti ja sipulit ja paista voissa pannulla.

Lisää munakasmassa(kananmunat ja rasvatonmaito).

Vetele massa reunoilta keskelle päin muutamia kertoja.

Lisää raasteena pecorino juusto pinnalle ja laita kansi päälle.

Anna kypsyä loppuun .
Mausta suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Tahvo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkutatti, 100 g15g3.3kcal0.5g0.1g0.1g0.9g
Sipuli 5.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 44g55kcal4.8g0.1g3.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen11g3.6kcal0.4g0.5g0g0g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g18g72kcal4g0g6g0g
Voi 0.9g6.3kcal0g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g284kcal19.6g2g21.4g2g
Valittu annoskoko95g142kcal9.8g1g10.7g1g
Annoskoko puolitettuna47g71kcal4.9g0.5g5.4g0.5g
Arvot/100g100g150kcal10.4g1.1g11.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244705